Rakott gulyás

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg marhafelsál
  • 1 kg burgonya
  • 30 dkg füstöltszalonnasó
  • pirospaprika
  • 1 evőkanál paradicsompüré

Elkészítés

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, kizsírozott tűzálló tálba amennyi elfedi a tálat, beletesszük. A burgonyát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A húsra terítjük. Majd vékony szalonnaszeltek jönnek, burgonya, hús, majd míg a készlet tart. A tetejére kevés pirospaprikát szórunk, majd megkenjük paradicsompürével. Megsózzuk. Annyi vizet ráöntünk, amennyi ellepi. Lefedjük, készre sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.